ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μέσα από την πολύχρονη πείρα στον τομέα των φωτιστικών, οι μηχανικοί της Drakos Lighting  είναι σε θέση να σας δώσουν τη σωστή λύση για το δικό σας έργο και τις δικές σας ανάγκες.

Οι δραστηριότητες της Drakos Lighting μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται το δικό σας έργο.


Ως αντιπρόσωπος ενός μεγάλου αριθμού κατασκευαστών φωτιστικών από όλη την Ευρώπη μπορεί να σας προτείνει, βάση των προδιαγραφών του δικού σας έργου τα καταλληλότερα φωτιστικά στην καλύτερη τιμή, συνδυάζοντας προϊόντα από τους διάφορους προμηθευτές της.


Διατηρώντας 700m2 αποθηκευτικό χώρο στις εγκαταστάσεις της στην Κύπρο με αποθέματα σε εκατοντάδες είδη φωτιστικών και λαμπτήρων, μπορούν να σας παραδοθούν άμεσα τα προϊόντα που χρειάζεστε χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Στην πολύχρονη πορεία της, η Drakos Lighting έχει αποκτήσει αξιόπιστους συνεργάτες στον χώρο των μεταφορών ώστε να μπορεί να σας παραδώσει άμεσα τα προϊόντα σας σε όποια γωνιά της γης τα  χρειάζεστε.


Επίσης παρέχονται υπηρεσίες σε συμβούλους μηχανικούς και αρχιτέκτονες στον τομέα της ενημέρωσης για τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του φωτισμού, προτείνονται τα καταλληλότερα φωτιστικά σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου και εκτελούνται φωτομετρικές μελέτες όπου ζητηθεί από τον πελάτη ή όπου κριθεί αναγκαίο.


Ειδικότερα οι μηχανικοί της Drakos Lighting εξειδικεύονται σε θέματα τεχνικού φωτισμού που αφορούν γήπεδα, αεροδρόμια, λιμάνια, νοσοκομεία, γραφεία και εργοστασιακές εγκαταστάσεις σύμφωνα πάντοτε με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.


Αν είστε εργολάβος, σύμβουλος μηχανικός, αρχιτέκτονας ή διακοσμητής δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή με το προσωπικό της εταιρείας μας για οποιαδήποτε ανάγκη σας στον τομέα του φωτισμού.