ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ “ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ”, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, στο Στρόβολο, στο οποίο η εταιρεία μας προμήθευσε φωτιστικά σώματα.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ HARCOURT NIGERIA

Η Drakos Lighting Ltd σε συνεργασία με την Vita Construction έχουν αναλάβει την επέκταση του λιμανιού Harcourt στη Νιγηρία. Η εταιρεία μας έχει ήδη προμηθεύσει τους πύργους (high masts) γενικού φωτισμού του λιμανιού, τις κολώνες οδικού φωτισμού εντός του λιμανιού, καθώς και τους προβολείς και τα φανάρια οδικού φωτισμού. Το … ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ HARCOURT NIGERIA

ΛΕΒΕΝΤΕΙΟΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ – ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Στις 25 Μαρτίου 2022 προς τιμή της Ελληνικής Επανάστασης 1821, η Λεβέντειος Πινακοθήκη φωτίστηκε στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας. Τους προβολείς πολλαπλών χρωματισμών έχει προμηθεύσει η εταιρεία μας η οποία έχει ολοκληρώσει επιτυχώς και τον προγραμματισμό των σεναρίων φωτισμού.

PHOTIADES DISTRIBUTORS CENTRE

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει το φωτισμό του Photiades Distributors Centre. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Ιούλιο.

CITY OF DREAMS HOTEL

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει το φωτισμό του ξενοδοχείου CITY OF DREAMS στη Λεμεσό. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο φωτισμός του χώρου παιγνίου (Gaming Area) του Casino, τον οποίο η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει ήδη. Έχουμε επίσης προμηθεύσει τα φωτιστικά για το Hotel Lobby καθώς και τα φωτιστικά και τις κολώνες … CITY OF DREAMS HOTEL

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ABSOLUTE INSTITUTE OF TECHNICAL EDUCATION – ΛΕΜΕΣΟΣ

Η Drakos Lighting Ltd έχει αναλάβει την προμήθεια των φωτιστικών του ABSOLUTE INSTITUTE OF TECHNICAL EDUCATION που βρίσκεται στη Λεμεσό. Οι παραδόσεις των φωτιστικών σωμάτων συνεχίζονται και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟΥ RZB

Η εταιρεία μας συμμετείχε στο συνέδριο φωτισμού που διοργάνωσε η εταιρεία RZB, στο Bamberg, της Γερμανίας. Είχαμε την ευκαιρία να συμμετέ- χουμε σε εργαστήρια προϊόντων όπου μας δόθηκαν εκτενείς λεπτο- μέρειες για τις πιο πρόσφατες και καινοτόμες εξελίξεις προϊόντων LED.